Hem2020-05-25T09:25:02+00:00

På Vasklot finns intill stranden och hotell Scandic Waskia två tennisbanor, en padelbana och en korgbollsplan som under tennistävlingar eller andra evenemang även kan användas för tennis.

TENNIS

VÄLKOMMEN ATT SPELA

BOKA TID

PADEL

VÄLKOMMEN ATT SPELA

BOKA TID

KORGBOLL

VÄLKOMMEN ATT SPELA

BOKA TID

BOKNINGAR

EVENEMANG

NYHETER

MEDDELANDE OM BOKNINGSSYSTEMET

Måndagen den 25 maj 2020 byter Vaasa Sportpark bokningssystem från Playven till Playtomic på grund av att Playtomic har köpt Playven. Därmed upphör nuvarande Playven-system.

Att boka spelplan via Playtomic går lika enkelt som tidigare. På webbplatsen www.vaasasportpark.fi kommer det att finnas en länk till Playtomic-systemet. Bokningar som gjorts för tiden efter 25.5.2020 flyttas automatiskt från Playven till Playtomic.

Med önskan om trevliga spelstunder i Vaasa Sportpark.

ÖPPNING AV KORGBOLLSPLANEN

Korgbollsplanen öppnas i bokningssystem för allmänt bruk 1.6.2020. Planen är öppen mellan kl. 11.00 – 20.00 med timpris 5 €. Nyckeln behöver inte hämtas från receptionen på Hotell Scandic Waskia. Korgbollplanens användning övervakas. Olovlig bruk av planen anmäls till polisen.

I Vaasa Sportpark är en tennisbana och padelbana öppna från och med 1.4.2020. Korgbollsplanen öppnas inte ännu.

I Finland och hela världen pågår en allvarlig koronapandemi. Människor behöver dock röra på sig och man uppmanar till motion. Vaasa Sportpark följer med och iakttar de rekommendationer och direktiv som Finlands regering ger.

Vi har bedömt situationen så att tennis- och padelspel utomhus inte innebär sådan närkontakt att det enligt nuvarande uppgifter skulle finnas risk för virussmitta. Försiktighet och avstånd samt hygieniska åtgärder ska iakttas. På dessa grunder öppnar vi padelbanan och en tennisbana. Timpriset för båda är 12 €/h i april. Tills vidare hyr vi inte ut racketar och bollar eftersom närkontakt bör undvikas och att personer använder samma redskap. Vi följer med läget hela tiden.

KONTAKT

  • Kärleksstigen, 65170 Vasa (banornas läge)
  • +358 40 5105625
  • info(at)vaasasportpark.fi

  • vaasasportpark.fi